Felhívás

Felhívom szíves figyelmüket, hogy a Pilisjászfalui Dózsa György Általános Iskola udvarán elhelyezett szelektív hulladéktárolók az iskola, valamint az Önkormányzat szelektív hulladékát hivatott gyűjteni. Az intézmények megfelelő mennyiségben gondoskodnak a tárolók megtöltéséről, amennyiben a lakosság hulladékát is itt kell tárolni, a hulladékgyűjtő és környéke záros határidőn belül szemétlerakóvá válik. Az intézmények szelektív hulladékát a szolgáltató ugyanabban az időben szállítja el, mint Önöktől. Tisztelettel kérem a lakosságot, hogy a szelektív hulladékot a szolgáltató által jelzett időpontokban a saját portájuk előtt szíveskedjenek elhelyezni!

Továbbá szeretném megkérni azokat a focirajongókat, akik iskolai működési időn kívül használják a műfüves pályát, hogy a kiürült vizes palackokat, és egyéb, a játékidőben a pálya szélén elhelyezett holmijukat szíveskedjenek hazavinni!

A műfüves pályát néhány évvel ezelőtt abból a célból építettük, hogy a lakosság javát szolgálja. Amennyiben a dohányzó lakosság úgy gondolja, hogy a műfüves pálya dohányzásra kijelölt hely, tévednek! Szíveskedjenek a cigarettacsikkeket összeszedni maguk után! Táboros gyerekek is használják iskolaidőn kívül a pályát, nevelésükhöz semmiképpen nem járul hozzá egy ilyen környezet!

Tisztelettel:

Prukker Erika

Intézményvezető


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.