Dózsa bál

Közzétéve

A DIÁK Alapítvány nevében szeretném megköszönni mindazoknak az áldozatos munkáját, akik a bál szervezésében közreműködtek, hogy ismét megrendezhettük a korábbi hagyományainkhoz mérten is igen színvonalasra sikerült Alapítványi Bálunkat.

Szeretném megköszönni továbbá, azon Kedves Szülőknek, akik szemük előtt tartva gyermekük érdekeit, eljöttek, és a visszajelzések alapján nagyon jól érezték magukat a rendezvényünkön. Különösen köszönöm azoknak a Helybélieknek, és NEM Helybélieknek a megjelenését, akiknek nem fűződik érdeke az iskolához, nem jár, nem járt az Intézménybe gyermeke, mégis kiemelt gondot fordít arra, hogy egy ilyen eseményen tiszteletét tegye! Kiemelten szeretném megköszönni mindazon Magánszemélyeknek, Vállalkozóknak, Cégeknek, Társaságoknak, Egyesületeknek, hogy tombolatárgyak felajánlásával, a helyszín biztosításával, a felszolgált termékek előállításával, helyszínre szállításával, felszolgálásával hozzájárultak a bál megrendezéséhez. Azt hiszem a bálon jelen lévők egyöntetű véleményét közvetítem akkor, amikor hálát mondok a két fellépő tánccsoportnak a vérpezsdítő műsorukért.

Végül, de nem utolsó sorban, a helyi civil szervezetek Vezetőinek rendkívül hálás vagyok, hogy az összetartozásunkat erősítve képviseltették magukat.

Prukker Erika, a DIAK Alapítvány elnöke

A bál támogatói ABC sorrendben:
Anikó virágüzlet, Árkus Irodatechnika, Babi kozmetika – Kalmárné Marosvölgyi Margit, Bányai József, Eisberg – saláták, Futó Viktória, Jankovics Krisztina, Kormos BT., Kovács László – Csali Csárda, Living Paper, Maffia Swing, M.Á.K. Cukrászda, MCM Élelmiszer üzlet, Mézesmámor, Mustang Pub & Grill Étterem, M.y Design – Mezei Ágnes, Ocskay Réka – kerámiaművész, Pilisjászfalui Polgárőrség, Polyvás András – zöldséges, Pont kereskedés, Rakóczki Zsolt, Sam-plast Kft., Sasszé Táncműhely, Szárazág Bt., Tinnye Fagyizó, Topiqcenter, Vinatrium Borok és Kézműves termékek, Virágszálak Háza – Drevenka Vera, Zsíros Tünde


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.