Iskolai étkeztetési tájékoztatás

Tisztelt Szülők!

Az előző évekhez hasonlóan, azt a tanulót, aki korábban részt vett az iskolai étkeztetésben, automatikusan étkezőnek tekintjük. Amennyiben ettől eltérő rendben szeretné kérni a szülő az iskolai étkeztetést, úgy kérjük, hogy a konyha e-mail címén ezt időben (legkésőbb augusztus 22-ig) jelezze!

konyha@pilisjaszfalu.hu

Az étkezés lemondása is minden esetben az iskola konyhájának e-mail címén történik, reggel 8:30-ig.

A lemondás a kedvezményes étkezőkre is vonatkozik! Amennyiben ez nem történik meg, úgy központilag, a következő naptól lemondásra kerül a gyermek étkezése.

A kedvezményesen étkezőktől kérjük a kedvezményre jogosító igazolást:

  • tartósan beteg tanuló esetében orvosi igazolás;
  • nagycsaládosok esetében a Magyar Államkincstár által kiállított igazolás (családi pótlékról szóló), ha van a családban nappali tagozatos felnőtt korú tanuló, akkor szükséges a részére kiállított iskolalátogatási igazolást is benyújtani;
  • rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény igénybevétele esetén a lakhely szerinti Önkormányzat által kiadott igazolás.

Diétás (glutén és/vagy tejmentes) étkezést a szolgáltató tud biztosítani, ehhez szakorvosi igazolást kérünk.

Az étkezés befizetésének rendje:

  • készpénzes befizetés minden hónap 10. napja után az iskola konyháján utólag történik, melyről a pontos listát a későbbiekben tesszük közzé;
  • utalás esetében minden hónap 10. napjáig e-mailt kapnak, és az abban szereplő bankszámlaszámra kell a megfelelő összeget elutalni.

A kedvezményekről szóló formanyomtatványt, melyen a befizetési módról szóló nyilatkozat is szerepel, szeptember hónapban kapják kézhez, s kérjük szíveskedjenek gondoskodni a határidőben történő visszajuttatásáról.

Amennyiben az étkezés befizetése nem történik meg az adott hónapban, a következő hónap első napjától a tanuló étkezése nem biztosított addig az időpontig, ameddig a szülő nem rendezte a befizetési kötelezettségét.

Számlázással kapcsolatos kérdéseiket a penzugy@pilisjaszfalu.hu, valamint a 06-30-156-9350-es elérhetőségeken tehetik fel.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.