Ilyen volt a Dózsa bál

Kedves pilisjászfalui Lakosok, Szülők és Támogató Vállalkozók!
IMG_68092015. február 7-én került megrendezésre az iskolát támogató Dózsa bál.

Az idei, immáron a 6. olyan bálunk volt, amit szülői kezdeményezéssel az iskolánk eszközeinek fejlesztése érdekében szerveztünk. Büszkén számolhatunk be arról, hogy az elmúlt öt évben a bálokon befolyt pénzből – amit az iskolai Alapítvány kiegészített – a teljes alsó tagozatnak új padokat tudtunk vásárolni, a testnevelés órákon új öltözőpadokat használhatnak a gyerekek, és számos eszközt vásároltunk a természettudományi tanterembe. Az ez évi cél a felső udvar felszerelése padokkal, eszközökkel. Azt gondolom, hogy megmutatkozott, hogy igen is egy összetartó, és még a nehéz idők ellenére is támogató faluközösségben élünk. Hálás szívvel gondolunk minden egyes adományozóra, résztvevőre, támogatóra, ugyanis nélkülük ez nem valósulhatott volna meg.

IMG_6787Tavaly indított hagyományként megrendeztük a bálunk keretén belül a „Dózsa bál sütije” versenyt! Nagyon örültünk a lelkes szülőknek és diáknak, akik finomabbnál finomabb sütikkel mérettették meg magukat (a jelen lévők legnagyobb örömére). A verseny háromtagú zsűrije (Futó Viktória, Kovacsics Anikó (a tavalyi győztes), Némedi Csaba) hosszú kóstolgatós tanakodás után Gera Tímea muffinját díjazták az első helyért járó vándor kupával és a kézzel készített kitűzővel. A köszönet és az elismerés minden kedves sütemény készítőnek is kijár, hiszen minden sütemény nagyon finom volt és elfogyott az utolsó morzsáig!!!
Köszönjük a fellépő Kolibri tánciskola pilisjászfalui tánckarának, illetve profi felnőtt táncosainak a színvonalas műsort, amivel a bál színvonalát emelték. A táncokat Salik Zoltán tanította be, fantasztikus előadásban volt részünk. Külön köszönet jár Szántó Vilmosnak, aki nem mindennapi hangulatot kevert nekünk a szülők és gyerekek által rendelt zeneszámokból!

IMG_6815Engedjék meg, hogy megemlítsünk minden egyes támogatónkat, név szerint, akiknek idén is hálásak vagyunk:
Bányai József polgármester, Rakóczki Zsolt helyettes polgármester, Árkus Irodatecnika Portmed Kft. – Béki János, Sam Plast Kft., MCM Kereskedelmi Kft, Ay-Nex Kft., Topiqcenter, Kalmárné Marosvölgyi Margit kozmetikus, Ruharaktár.hu, Kreatívbolt Piliscsaba, Pont Kereskedés, Dorogi Új Hullám Sportuszoda, Tinnye Fagyizó, Dánfi Sándor könyvkiadó, Green Kozmetika – Gálid Varga Barbara biokozmetikus, Julius Meinl Kávézó és Cukrászda, Esztergom, Kormos Bt. Piliscsaba, Búza Emese, Óperenciás Könyvesbolt Piliscsaba, Mustang Pub, Gyros Kuckó, N&N Sváb Pékség, Mezey Ágnes, Patakfalviné Jankovics Erika, dorogi Édes Anna Cukrászda, dorogi Mária papír-írószer bolt.
Itt szeretnénk külön megköszönni az összes szülőnek, aki tombolatárgyakkal, szervezéssel, munkával segítették a bál létrejöttét, lebonyolítását. A bál zavartalanságát, biztonságát, a parkoló autók felügyeletét a Pilisjászfalu polgárőrei biztosították.

Tisztelettel és köszönettel a rendezvény szervezői:
Kovacsics Anikó (a tanári kar részéről) és
Vámosi Livia (a szülők részéről)

Pilisjászfalu, 2015. február 23.