Információk a gyermekek hazavitelével kapcsolatban

Közzétéve

Kedves Szülők!

Minden kezdet nehéz. Fokozottan érvényes ez a jelenlegi, több szempontból rendhagyó tanévkezdésre. Az elmúlt hét tapasztalataiból kiindulva szeretnénk megoldást találni a gyermekek – mint több esetben is bebizonyosodott – nehézkes délutáni kiadására a szülők számára.

Hogy az eddig is elvárt belépési tilalmat ne sértsük, a jövő héttől kezdődően (szeptember 7-től) egy közösségi szolgálatot teljesítő diák fogja segíteni munkákat az iskola bejáratánál (belső bejárati ajtó). Ez azt jelenti, hogy 15.00 és 16.00 között segítséget nyújt Önöknek abban, hogy beszól az érintett osztályba és segít kikísérni gyermeküket a bejáratig. 

16.00 és 17.00 között a második osztályosok termében lesz a felügyelet. Ekkor az udvarról tudnak jelezni gyermeküknek, valamint a felügyeletet ellátó pedagógusoknak. Utóbbi a bejárati ajtónál fogja átadni az érintett tanulót/tanulókat.Arra kérem Önöket, hogy a belépési tilalmat, valamint azt a kérésünket, hogy előzetesen egyeztessenek az iskolai dolgozókkal, mindannyiunk egészségének megóvása érdekében tartsák tiszteletben.

Megértésüket és együttműködésüket köszönöm!

Némedi Csaba
igazgatóhelyettes


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.