Dózsa bál 2022

Közzétéve

Kedves Szülők! Kedves Támogatók!

2022. május 7-én két év kihagyás után ismét megrendeztük a korábban már hagyományosnak mondható Dózsa Bált. A szervezők áldozatos munkája, a felajánló cégek, társaságok, egyesületek, vállalkozók ötletes ajándékai, a kulturált helyszín újra egy felejthetetlen élménnyel gazdagította a megjelent vendégeket. Szeretnénk megköszönni minden támogatónknak, hogy egy közös cél érdekében mellénk álltak, és ezzel is segítik munkánkat. Úgy gondoltuk, hogy idén a műfüves pálya melletti parkoló területét térkövezzük le, valamint építünk a legkisebb tanulóink számára egy homokozót.
Önöknek hála, terveinket meg tudjuk valósítani, hiszen az Önök támogatásával sikerül megvásárolni a szükséges építőanyagokat. Bízunk benne, hogy az következő években is hasonló színvonalú eseményen vehetünk majd részt, és ezen élményeken felbuzdulva, reméljük a következő bálon még több szülővel találkozhatunk majd.

Köszönjük!

DIAK Alapítvány, Dózsa György Általános Iskola, illetve a támogató szervezők.

Akiknek név szerint is hálásak vagyunk: Árkus Irodatechnika, Babi kozmetika, Borsó András, Édes Anna cukrászda, Fővárosi Nagycirkusz, Futó Viktória, Göndös Niki, Györke Kinga, Kormos Bt., Logosán Péterné (Gymstick), MCM Élelmiszerbolt, Mustang Pub & Grill, Pont kereskedés, Pont Kert, Rétei Krisztina, Szántó Zsuzsanna Szépségszalon, Szárazág Bt., Szlojó Kft., Tinnyei fagyizó, Topiqcenter, Zombory Zsuzsa, Zsíros Tünde, Virág kozmetika, a Pilisjászfalui Somvirág Óvoda dolgozói, no és sok-sok szülő, illetve névtelen felajánló.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.