Köszönetnyilvánítás

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani azoknak, akik segítették munkánkat a műfüves pálya, valamint a műfüves pálya és az iskola épülete melletti parkoló rendbetételével.

Közösségi összefogással az elmúlt hétvégén iskolánk melletti parkolót térkővel borítottuk be, a műfüves pályán számos felújítást végeztünk el.

A térkő a tavalyi évben tartott Dózsa bál bevételéből került megvásárlásra. A hiányzó 8 nm-t pedig Apollonia Eszter és Demeter Csongor ajánlotta fel, hálás köszönet érte!

Köszönjük Fábián Gábornak a terület előkészítését, valamint Bogár Katalinnak a munkálatokhoz szükséges eszközök díjmentes biztosítását.

Hálás köszönettel tartozunk továbbá Kristóf Attilának, aki az előkészületeket menedzselte, valamint a térkövezést időt és energiát nem sajnálva, három teljes napon át irányította és segítette.

Külön köszönjük Gyarmathy Bélának, aki a térkövezés segítő munkálatai mellett még egy lépcsőt is kialakított az iskola és a posta parkolója között. Bízunk benne, hogy a lépcső által a közlekedés még biztonságosabb lesz.

A műfüves pálya régi, szakadt, lyukas kapuhálóit újra cseréltük, melyhez a Pilisjászfalui Faluszépítő és Kulturális Egyesület ajánlotta fel, biztosította a hálókat. Köszönjük szépen!

A pálya sodronyainak feszesítésében Léb Gergely és Léb Gergelyné, a háló összekötözésében Kádár Péter és Szántó Vilmos hathatós segítségét szeretnénk megköszönni, és felszereltek egy külső időzítős kapcsolót, mellyel a pálya világítását gazdaságosabbá tették, valamint két reflektor cseréjére is sor került.

Továbbá köszönjük minden önkénteseknek az intézmények megközelítését, a gyerekek testnevelés óráihoz valamint a szabadidős tevékenységek kulturáltabb környezethez jutás lehetőségét segítő munkát: Harazin Judit, Rétei Krisztina, Fülöp-Mann Viktória, Barta Zoltán, Szurkos Anikó, Rudas Ábel, Kádár Zalán, Kádár-Kis Angéla, Baris Simon, Andriska András valamint az önkormányzat részéről Horváth Bélának és Lácza Jánosnak. Közösségi szolgálatos segítőink: Varga Vince és Bíró Olivér voltak.

Stavinovszky Szilviának köszönjük szépen a finom ebédet.

Nagyon köszönjük Pilisjászfalu Község Önkormányzatának mindennemű támogatását.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.