MME játék – második forduló

madarIskolánk csatlakozott a Madárbarát Iskola programhoz, ráadásul Pilisjászfalu közelében Natura 2000 övezet is fekszik, ezért kiemelten ajánljuk az alábbi játékot!

Az MME játéksorozatot hirdet Natura 2000 témakörben. Szórakozz és tanulj velünk! Ha ügyes vagy és szerencsés, tiéd lehet egy plüssmadár vagy akár egy nagy értékű távcső is.

Októbertől decemberig havonta 1-15. között közzéteszünk egy feladványt az MME honlapján és  Facebook oldalán. Az aktuális feladványok megfejtését ‒ névvel, életkorral, e-mail címmel és postacímmel ellátva ‒ a hónap utolsó napjáig várjuk az mme@mme.hu vagy az MME 1121 Budapest, Költő u. 21. címre. Fordulónként 5 darab, a fajra jellemző hangon megszólaló plüssmadarat sorsolunk ki. Akik mindhárom fordulóban helyes megfejtést küldenek számunkra, karácsonyra egy nagy értékű távcsővel lehetnek gazdagabbak, melyből 3 db-ot sorsolunk ki.

Fontos, hogy ne csak a megfejtést küldd el nekünk, hanem az egész, helyesen kitöltött feladatlapot is, akár szkennelve, fotózva vagy postán feladva.
Beküldési határidő: november 30.
Az iskolában november 26-ig leadhatjátok, azokat beküldjük együtt.

A feladatlap innen letölthető: KATT

feladat_fajok_2_001

Iskolánkból Kristóf Miklós 3., és Léb Gergely 4. osztályos tanuló is nyert az előző fordulóban csipogó plüss madarat!
DSC_0067