Szvétekné Geiger Anett

Szvétekné Geiger Anettnek hívnak, lassan 1 éve élek családommal Pilisjászfalun. Az iskolában Magyar nyelv és irodalom, valamint történelem tantárgyakat tanítok. Diplomámat 2009-ben az ELTE Bölcsésztudományi Karán szereztem Budapesten.

Azóta több iskolatípusban tanítottam, ezáltal megismerhettem a különböző korosztályok tanulási szokásait, esetleges nehézségeit, fejlesztési területeit. Az általános iskolai korosztály most különösen kedves számomra, főleg, hogy két kicsi gyermekem erősen edzi szakterületemnek ezen részét.

Szeretem a madárcsicsergést, az elgondolkodtató verseket, a természetet, a különböző mozgásformákat, a szalonnasütést, Agatha Christie-t, Ady Endrét,  a nevetést, az Abigélt, a fagyit, a kreativitást, a rendet, az olvasást (ha jutna rá idő!), a soha el nem késést, a kvízjátékokat, a kávét, az őszinte beszélgetéseket, a véget nem érő fejtegetéseket…stb.

Hiszem, hogy szorgalommal, őszinteséggel, jósággal és kitartással minden elérhető számunkra, még akkor is, ha sok-sok akadály övezi utunkat.