Dózsa bál 2020

Közzétéve

Kedves Támogatóink, Szülők, Pilisjászfalu lakói!

Tegnap volt egy hete, hogy ismét megtartottuk az iskola alapítványát támogató Dózsa-bált.
Végtelenül hálásak vagyunk Önöknek! Mindazoknak, akik ilyen vagy olyan formában, de támogatták a kezdeményezésünket.
Hálásak vagyunk azoknak, akik eljöttek, és együtt mulattak velünk miközben jótékonyan gyűlt a támogató bevétel. Hálásak vagyunk természetesen azoknak is, akik ugyan valamilyen oknál fogva nem tudtak velünk lenni, de támogató jegyek vásárlásával hozzájárultak ahhoz, hogy az Alapítványunk hatékonyan tudjon működni a gyerekek javára.

Örömmel tölt el bennünket, hogy egyre többen vagyunk! Ezt talán azzal növelhetnénk még tovább, ha Önök akik ott voltak, és jól érezték magukat, elmesélik mindenkinek. Akár itt a poszt alatt is megoszthatják velünk tapasztalataikat, élményeiket!
Köszönjük, Mustang Pub&Grill, hogy idén is biztosítottátok nekünk a csodás rendezvényhelyiséget.
Köszönjük mindazoknak a vállalkozásoknak, üzleteknek, vállalkozóknak és magánembereknek, akik felajánlásaikkal hozzájárultak a tombolasorsoláshoz.

Köszönetet mondunk minden szülőnek és tanítónak, akik fáradhatatlanul dolgoztak azért, hogy ez a hagyományossá vált kezdeményezés idén is megvalósulhasson. Aki ott volt, biztosan megtapasztalta, hogy báljaink évről évre színvonalasabbak, hangulatosabbak. Bátran állíthatjuk, hogy talán az idei bál volt az eddigi legjobb mind közül.
A vacsora olyannyira finom volt, hogy szinte csak üres tányérok kerültek vissza. A fellépő Kolibris fiatalok megalapozták a hangulatot a táncoláshoz, ami aztán hajnalig tartott!
Vilmos igenis a legjobb a hangulatfelelős szerepére! Zenéivel leste mindenki kívánságát, és nem is maradt a táncparkett üresen! Köszönjük Neked is Vilmos!!!
Csak a tombolasorsolással szakítottuk meg a mulatozást! Minden ajándékunk gazdára talált, persze ment utána a cserebere is, de hát ez így van rendjén!

Jövőre ismét megrendezzük! Aki lemaradt, sajnálhatja, de várjuk a következőre nagy-nagy szeretettel!

Tehát, köszönjük! Találkozunk jövőre!

DIAK Alapítvány, Dózsa György Általános iskola, illetve a Szülői Munkaközösség

Akiknek tehát név szerint is hálásak vagyunk:

Algyalkuckó Terápiás Stúdió, Árkus Irodatechnika, Borsó András, Csali Csárda, Csili Csala Csalamádé, Dorogi Uszoda, Falatovics István, Garancs Szépségszalon, Gáspár Tünde, Green Pilates Esztergom, Homoktövis Manufaktura, Horváth Ágnes, Klotild Pizzéria, Kormos Bt, Kovács László – főszakács, Living Paper, Mák Cukrászda, MCM, Mezey Ágnes, Mézesmámor, Pilisi Kolibri STE, Pontkereskedés, Ravasz Édua, Samplast Kft., Szárazág Bt., Szántó Vilmos, Székely Róbert, Szlojó Kft., Sztaricskai Ferencné, Táti jégpálya,Tinnyei Fagyizó, Topiqcenter, Vinatrium Piliscsaba, Virágszálak Háza, Zombori Zsuzsa, no és sok-sok szülő, illetve névtelen felajánló


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.